Volg ons op YouTube

Fox Photoproductions

Op deze webpagina zullen jullie een verzameling aan geweldige natuur foto’s tegen komen. Al deze foto’s zijn gemaakt door Jonathan Vos, dat ben ik ūüėČ Geen van deze foto’s is afkomstig van een stock website of andere sourches. Elke foto heb ik zelf genomen met mijn prachtige Sony Rx-10iv. Voor een snelle kijk naar mijn mooiste fotos: Instagram.com/jonathanvosproductions

 

Hoe het is begonnen

Zoals jullie wel zullen weten leef ik in een camper samen met mijn ouders. Doordat wij reizen had ik veel mogelijkheden om the vliegen met mijn drone. Helaas is deze drone gecrasht boven de zee, en daarin verdwenen. Vanaf dat moment heb ik geen drone meer om mee te vliegen. Wij zijn, na een jaar uit Nederland te zijn geweest, weer terug naar onze familie en vrienden geweest. In de laatste week van ons verblijf gingen wij naar een hele goede vriend toe en die had een cadeautje voor mij: De camera van mijn dromen! De Sony Rx-10IV. DE camera die voor veel fotograven een droom is! Oh, wat voelde ik me geweldig enthousiast met dit machtige geschenk!

Ik maak ook nog prachtige natuur videos met mijn camera, deze kunt u bekijken op mijn YouTube kanaal: Fox Nature Films. Of volg mij op Instagram via Jonathan Vos Productions

 

Fox Photoproductions

Heel Veel Mooie Foto’s

Een paar dagen nadat ik deze prachtige camera kreeg, kon ik al helemaal opgaan in de fotografie: Zuid Afrika! Als een van de eerste dingen die we gingen doen in ZA was naar het Kruger National Park. En dat betekent veel foto’s van veel schitterende dieren. Hoe langer wij door Zuid Afrika trokken hoe meer foto’s er werden gemaakt. Na een tijdje begon ik er over te denken om een eigen website te maken met mijn foto’s er op. Uiteindelijk kwam het er op neer dat er een man, uit het niets, ons aanbood een nieuwe website voor ons te maken. Dit kwam goed uit voor mij… Ik kreeg een eigen pagina waar ik al mijn foto’s op kan publiceren.

Genieten van de natuur door de lens

 

Uiteindelijk zijn mijn Sony en ik dikke maatjes geworden. Nadat jullie hebben genoten van mijn prachtige foto’s, kunnen jullie contact met mij opnemen door het onderstaande formulier in te vullen. Want deze foto’s zijn te mooi om niet te verspreiden. U kunt deze foto’s kopen. Nadat u mij een mailtje hebt gestuurd met de aanvraag, krijgt u de foto’s op hele hoge kwaliteit door gestuurd, en natuurlijk zonder watermerk, zodat u ze kunt gebruiken op uw website, blog, of kunt laten drukken op canvas.
Zie prijslijst hier onder voor meer informatie.

Heeft u interesse in de foto’s? Vul dan het onderstaande formulier in.¬†¬†Als je deze foto’s koopt krijgt u ze op zeer hoge kwaliteit: 5472×3080! En natuurlijk ook op 300ppi( pixel per inch).

Als je met je muis over de foto hovert dan krijgt u automatisch een nummertje te zien, als u dat nummertje aan mij mailt via onderstaand contact formulier, krijgt u de quote en de foto(s) naar keuze.
De foto’s os kunt u daarna zelf op behang/canvas/hout/ of iets anders creatiefs drukken.

 

 

De onderstaande video is door mij gemaakt ter promotie van het geweldige werk wat Jac-Louis en Gijsbertha verichten in Epako de sloppenwijk van Gobabis.

Wilt u geen foto’s kopen? Maar mijn prachtige werk wel steunen? Klik dan de button hierbeneden voor een eenmalige of maandelijkse gift.